Rijvaardigheid inclusief Het Nieuwe Rijden (HNR)

Chauffeurs hebben invloed op het brandstofverbruik. De rijstijl van “Het Nieuwe Rijden” (HNR) combineert brandstofbesparing (10 tot 15%) en veiligheid op optimale wijze. Deze opleiding kan worden uitgevoerd met het eigen voertuig of indien gewenst met een voertuig van Logistic Force Academy. Indien er voor de mogelijkheid met een eigen voertuig wordt gekozen dient deze drie goedgekeurde zitplaatsen en een verbruikersmeter hebben.

Voor wie

Chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C of CE

Resultaat

De deelnemende chauffeur is in staat de principes van zuinig rijden in de praktijk toe te passen.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Invloeden van weer, weg en verkeer op brandstofverbruik, Techniek en uitvoering van het voertuig, Invloed van de chauffeur op het brandstofverbruik, Anticiperend rijgedrag, Principe van specifiek brandstofverbruik, Brandstof besparende rijstijl, Voertuig en chauffeur. Deelnemers moeten minimaal 2,5 uur praktijk rijden, dit ook conform de verplichte nascholing voor de vakbekwaamheid.

Kosten: € 365,00 p.p. (excl. BTW)

Maximaal 2 deelnemers. De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, bewijs van deelname met bijhorende pas, exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
SOOB van toepassing, teruggave van € 75,- mogelijk.
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!