Als chauffeur heb je in het verkeer letterlijk en figuurlijk een grote verantwoordelijkheid. Met de training Rijoptimalisatie Behaviour Based Safety (BBS) van Thinq Academy leer je defensiever te rijden en verbeter je jouw rijvaardigheid.

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

De industrie beschouwt veiligheid in het transport van haar producten als een belangrijk integraal aspect van de gehele logistieke keten. Daarbij wordt het verkeer steeds intensiever en dat vereist een defensieve rijstijl. BBS vormt een onderdeel van het SQAS-systeem. Bedrijven moeten om aan de SQAS eis te voldoen regelmatig hun medewerkers (laten) beoordelen. Deze opleiding kan worden uitgevoerd met het eigen voertuig of indien gewenst met een voertuig van Thinq Academy. Als er voor de mogelijkheid met een eigen voertuig wordt gekozen zal het voertuig drie goedgekeurde zitplaatsen en een verbruikersmeter moeten hebben.

Voor wie

Chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C of CE

Resultaat

Inhoud

Kennis, attitude en chauffeursgedrag, Staat van het voertuig en brandstofverbruik, Controle houden op en manoeuvreren met voertuigen, Voorkomen van ongelukken en terugdringen van schades, Weersomstandigheden, Defensief en anticiperend rijden, Kijken, observeren, concentreren en rijtechnieken. Deelnemers moeten minimaal 2,5 uur praktijk rijden, dit ook conform de verplichte nascholing voor de vakbekwaamheid. De chauffeursdag is een programma met het hoofdthema veiligheid, dat grotendeels naar keuze. Kan worden samengesteld voor grote groepen. Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Thinq Academy als bewijs van deelname.

Code 95: 7 uur
SOOB: €100,-

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 385.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Erik Heye
Erik Heye
Thinq Academy

"De opleiding bij Thinq Academy is voor mij de opstap naar mijn nieuwe functie geweest!"

Ray

Kosten € 385.00 p.p. (excl. BTW)

Prijs is inclusief trainingsmateriaal, examen(s), eventuele certificaten en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,- p.p.p.d.

Soob subsidie:

SOOB van toepassing teruggave van € 100 mogelijk.

Tijd:

1-daags (7 uur waarvan 7 code 95)


Cursus data

Rijoptimalisatie Behaviour Based Safety (BBS) Voertuig Opleider e-learning

Bekijk agenda »