Rijopleiding E bij C

Je bent chauffeur maar bent op zoek naar meer uitdaging, of misschien wel een beter betaalde baan! Door de E achter jouw C te laten zetten opent er een wereld aan nieuwe uitdagingen én zo ben je nóg gewilder in deze krappe markt.

Voor wie

De praktijkopleiding voor het rijbewijs CE is voor diegene die reeds in het bezit zijn van rijbewijs C en ambitie hebben door te groeien!

Resultaat

Het rijbewijs CE waarmee je niet zomaar een vrachtwagenchauffeur bent maar een echte alleskunner!

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen CE uitgevoerd door het CCV.

Inhoud van de cursus

Het opleidingstraject voor het CE rijbewijs ziet er als volgt uit: - 20 uur rijles - Praktijk examen CE (CCV) - Chauffeurs die achter de vrachtauto een aanhangwagen c.q. oplegger willen voeren met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kg, zijn verplicht het rijbewijs E bij C te halen. Voor beroepsmatig gebruik moeten zij bovendien de vakbekwaamheid hebben. Bij het examen E bij C komen alle facetten van het chauffeursvak aan bod. In allerlei situaties moet u uw vakbekwaamheid tonen. Het begint met een uitgebreide controle van de papieren en het aan te koppelen voertuig. Dan koppelt u de combinatie aan en legt u een examenparcours af, waarin uw rijgedrag en verkeersinzicht worden beoordeeld. Dit gebeurt op verschillende wegen, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Tijdens de rit voert u ook bijzondere manoeuvres uit op industrieterreinen en bij laadperrons.

Kosten: € 1850,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, examen en exclusief BTW.

SOOB subsidie:
Doorstroom / zijinstroom
Tijd:
20 uur

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!