Rijopleiding C

Het worden van een beroepschauffeur is in veel gevallen een droom van kinds af aan! Maar hoe dan ook een prachtig beroep als je de knepen van het vak onder de knie hebt, daar komt Logistic Force Academy om de hoek kijken. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van echte toppers op de weg! In slechts 24 uur aan lessen leiden we je op tot een pro die (zeker in deze tijden) bijna gegarandeerd aan een uitdagende baan komt binnen de kortste keren! Waar wacht je nog op?!

Voor wie

De praktijkopleiding voor het rijbewijs C is voor diegene die minimaal Vakbewaamheid 1 & 2 succesvol afgerond hebben.

Resultaat

Het rijbewijs C waarmee je het mooiste beroep ter wereld kunt gaan beoefenen!

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een praktische toets C én een toets besloten terein C, beide zullen door Logistic Force Academy afgenomen worden onder toezicht van CCV.

Inhoud van de cursus

Het opleidingstraject voor het C rijbewijs ziet er als volgt uit: - 24 uur rijles met praktijkexamen C - Praktische toets C (Logistic Force Academy neemt deze toets af onder toezicht van CCV.) - Toets besloten terrein C (Logistic Force Academy neemt deze toets af onder toezicht van CCV.) Als u in het bezit bent van geldige uitslagen van de bovenstaande examens én praktijktoetsen, dan heeft u recht op afgifte van een rijbewijs C (mits medisch akkoord) met code vakbekwaamheid.

Kosten: € 2405,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, examen en exclusief BTW.

SOOB subsidie:
Doorstroom / zijinstroom
Tijd:
24 uur

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!