Als medewerker luchtvracht heb jij een grote verantwoordelijkheid! Met de opleiding 'Medewerker Luchtvracht' van Logistic Force Opleidingen is jouw kennis up-to-date en ben je er klaar voor!

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

De Nederlandse Luchtvaartwet regelt onder andere de beveiliging van (export) luchtvracht vanaf Nederlandse luchthavens door de lucht. Alle medewerkers in de gesloten keten die in aanraking komen met luchtvracht zijn verplicht minimaal een security awareness bewustwordingstraining (medewerker luchtvracht) te volgen. Het certificaat medewerker luchtvracht dient ieder jaar vernieuwd te worden. Verlopen certificaten kunnen niet worden verlengd.

Voor wie

Medewerkers die betrokken zijn bij de behandeling van luchtvracht. Dit kunnen medewerkers zijn van bedrijven al of niet in de buurt van luchthavens, die luchtvracht vervoeren, aanleveren, in ontvangst nemen en opslaan. 1 dagdeel.

Resultaat

Deelnemers zijn opgeleid volgens de vastgestelde exameneisen op het gebied van security awareness zoals deze door het Ministerie van Justitie zijn opgesteld en alleen door gecertificeerde opleidingsinstituten mogen worden uitgevoerd.

Inhoud

Achtergronden terrorisme, herkenning van sabotagemogelijkheden, belang van de ketenveiligheid, rol van de Koninklijke marechaussee en justitie, taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de bij de beveiliging betrokken organisaties.

Na afloop wordt een toets afgenomen. Bij voldoende beoordeling ontvangen deelnemers een certificaat. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Code 95: n.v.t.
SOOB: n.v.t.

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 70.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Brigitte Jager
Brigitte Jager
Logistic Force opleidingen

"De opleiding van de academie van Logistic Force is voor mij de opstap naar mijn nieuwe functie geweest!"

Ray

Kosten € 70.00 p.p. (excl. BTW)

Deze prijs is exclusief eventuele examenkosten, trainingsmaterialen en BTW.

Soob subsidie:
Op deze opleiding is geen SOOB subsidie van toepassing.
Tijd:

0-daags (4 uur waarvan 0 code 95)


Cursus data

Medewerker luchtvracht

  • Geen cursus data gevonden.

Bekijk agenda »