Machinist Autolaadkraan met Hijsfunctie

De autolaadkraan is een van de belangrijkste hulpmiddelen voor de chauffeur om zijn lading (lasten) te kunnen laden,lossen en te hijsen.

Voor wie

Beginnende en gevorderde autolaadkraanbedieners, die in bezit zijn van een geldig rijbewijs C en die hijswerkzaamheden gaan verrichten met een autolaadkraan boven de 10 ton/meter. De chauffeur/ machinist moet dan in bezit zijn van een geldig. TCVT certificaat W4-04 machinist autolaadkraan met hijsfunctie.

Resultaat

De cursist behaald het TCVT certificaat W4-04 machinist autolaadkraan met hijsfunctie.

Examen

Na afloop wordt een theorie- en praktijkexamen afgelegd. Bij goed gevolg krijgen de deelnemers het TCVT certificaat W4-04 machinist autolaadkraan met hijsfunctie. Het certificaat is 5 jaar geldig en de deelnemer moet in deze 5 jaar 2 nascholingsdagen volgen om het certificaat te kunnen verlengen.

Inhoud van de cursus

Wettelijke eisen (Arbowet) en veiligheidsrichtlijnen hijsgereedschappen, Controle en onderhoud materiaal, Hijsen met verschillende lasten / aanslaan van lasten, Opstelling / stabiliteit, Maken van een hijsplan, Risico’s bij werken met een autolaadkraan, Invouwen en rijklaar maken

Kosten: € 2250,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
SOOB van toepassing, teruggave van € 500,- mogelijk.
Tijd:
7 dagen (28 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!