Logistiek Medewerker

Logistiek vormt de belangrijkste schakel in de organisatie van het bedrijfsleven. Wat houdt logistiek precies in? Waar komen de goederen vandaan? wat is het logistiek proces tussen producent en consument? Hoe wordt er voor gezorgd dat de juiste producten op de juiste plaats terecht komen? Deze opleiding is een eerste kennismaking met de dynamische wereld van de logistieke sector.

Voor wie

Personen die werkzaam zijn of willen werken in de logistieke sector en de beginselen van de logistiek wil leren kennen. Deze opleiding is uiterst geschikt voor zijinstroom uit andere sectoren.

Resultaat

Deelnemers hebben meer kennis en inzicht in het logistieke proces binnen een warehouse. Ze zijn zich bewust van de schakel die ze vormen binnen de logistieke keten.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Algemene inleiding logistiek, Soorten logistieke dienstverlening en vervoer, Functies in het warehouse, Werkprocessen in het warehouse: inslag, opslag en uitslag, Automatisering: ICT, Warehouse Management Systeem (WMS) en barcodescanning, Arbeidsomstandigheden en wettelijke eisen Veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen

Kosten: € 975,00 p.p. (excl. BTW)

Max. 20 deelnemers per groep. De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, examens en exclusief BTW.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
4 dagen

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!