Leefstijltraining

Een gezonde manier van leven is voor iedereen belangrijk en daar kan een leefstijl training bij helpen. Gezond leven betekent onder andere dat u zich fitter en dus ook lekkerder gaat voelen, makkelijker kunt bewegen en veel energie heeft. Voor een werknemer in de transportsector is dit extra belangrijk: een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat u uw werk beter kunt doen en het ook nog eens langer kunt volhouden. Lange werktijden, hoge werkdruk en soms zware lichamelijke werkzaamheden vreten immers energie! Handig dus als u fit bent. Deze kan in 2 dagdelen opgedeeld worden.

Voor wie

Chauffeurs en personen met minimaal het rijbewijs C en/of D.

Resultaat

De cursist word bewust gemaakt dat een gezonde leefstijl erg belangrijk is.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Gezonde voeding, Voeding- en maaltijdschijf, Belang van gezonde voeding, Risico’s ongezonde voeding, Gezond bewegen, Alcohol en roken, Omgaan met stress en werkdruk

Kosten: € 125,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, bewijs van deelname, exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!