Een gezonde manier van leven is voor iedereen belangrijk! De code 95 opleiding 'leefstijl' van Thinq Academy geeft je de nodige handvatten om hiermee aan de slag te gaan!

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

Een gezondere manier van leven is voor iedereen belangrijk en daar kan een leefstijl training Vitaal Succes bij helpen. Gezond leven betekent onder andere dat u zich fitter en dus ook lekkerder gaat voelen, makkelijker kunt bewegen en veel energie heeft. Voor een werknemer in de transportsector is dit extra belangrijk: een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat u uw werk beter kunt doen en het ook nog eens langer kunt volhouden. Lange werktijden, hoge werkdruk en soms zware lichamelijke werkzaamheden vreten immers energie! Handig dus al u fit bent.

Voor wie

Chauffeurs en personen met minimaal het rijbewijs C en/of D.

Resultaat

Op basis van de testresultaten geven wij uw medewerkers aanbevelingen over zaken als gezonde voeding, lichaamsbeweging, ontspanning en spierbelasting. Verder krijgt iedere medewerker inzicht in de werking van zijn organen en hoe daar verbeteringen in aan te brengen zijn. Direct bruikbare tips om hun eigen leefstijl te verbeteren!

Inhoud

De functies van spieren, gewrichten en organen, De energiereserves en het vermogen van het lichaam om deze te gebruiken, Geeft inzicht in de gesteldheid van de organen, Inzicht in mogelijke risico's op burn-out, Het niveau van verzuring en het vermogen van het lichaam om dit te neutraliseren, Voedingsstoffen, BMI, Body Mass Index, Trainingshartslagzones, Stoorvelden, Metabolische leeftijd Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Thinq Academy als bewijs van deelname.

Code 95: 7 uur
SOOB: n.v.t.

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 169.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Priya Parshadi
Priya Parshadi
Thinq Academy

"Dank voor de topdocent! Ik heb een leerzame en leuke dag gehad"

Vincent

Kosten € 169.00 p.p. (excl. BTW)

Prijs is inclusief trainingsmateriaal, examen(s), eventuele certificaten en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,- p.p.p.d.

Soob subsidie:
Op deze opleiding is geen SOOB subsidie van toepassing.
Tijd:

1-daags (8 uur waarvan 7 code 95)


Cursus data

Leefstijl (Meting per groep)

  • Geen cursus data gevonden.

Bekijk agenda »