Werk jij als Chauffeur met een voertuig voorzien van een digitale tachograaf? Dan is deze nascholing code 95 opleiding van Logistic Force Opleidingen speciaal ontwikkeld voor jou!

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

De digitale tachograaf heeft het doel om binnen Europa te zorgen voor meer veiligheid op de weg, eerlijke concurrentie tussen Europese vervoerders en gezonde arbeidsomstandigheden. Naast een verandering in de bediening, gaan chauffeurs werken met een bestuurderskaart.

Voor wie

Chauffeurs die gaan werken met voertuigen die zijn voorzien van een digitale tachograaf.

Resultaat

Verplichtingen voor de chauffeur, Bediening digitale tachograaf, Belang voor chauffeur en ondernemer, Meevoerverplichtingen, Rijden met mechanische en digitale tachografen, Controlebeambten en controles, rij- en rusttijden, wetgeving

Inhoud

Wet en regelgeving omtrent de digitale tachograaf, Introductie digitale tachograaf, Verschillende tachograafkaarten, Bediening en functies digitale tachograaf, Arbeidstijdenwet en arbeidstijdenbesluit vervoer Deze opleiding bestaat één klassikaal dagdeel én één dagdeel e-learning dat je maximaal 10 dagen voorafgaand aan het klassikale dagdeel moet hebben afgerond. Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname van Logistic Force.

Code 95: 7 uur
SOOB: n.v.t.

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 170.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Theo van Dongen
Logistic Force Opleidingen

"Dank voor de topdocent! Ik heb een leerzame en leuke dag gehad"

Vincent

Kosten € 170.00 p.p. (excl. BTW)

Deze prijs is exclusief BTW, CCV registratiekosten á €25,- p.p.p.d. en indien SOOB van toepassing is €35,- toeslag voor leermiddelen en examen (indien een examen vereist is).

Soob subsidie:

SOOB van toepassing teruggave van € 100 mogelijk.

Tijd:

1-daags (8 uur waarvan 7 code 95)


Cursus data

Digitale tachograaf en boordcomputers e-learning

  • Geen cursus data gevonden.

Bekijk agenda »