Digitale tachograaf

De digitale tachograaf heeft het doel om binnen Europa te zorgen voor meer veiligheid op de weg, eerlijke concurrentie tussen Europese vervoerders en gezonde arbeidsomstandigheden. Naast een verandering in de bediening, gaan chauffeurs werken met een bestuurderskaart.

Voor wie

Chauffeurs die gaan werken met voertuigen die zijn voorzien van een digitale tachograaf.

Resultaat

Verplichtingen voor de chauffeur, Bediening digitale tachograaf, Belang voor chauffeur en ondernemer, Meevoerverplichtingen, Rijden met mechanische en digitale tachografen, Controlebeambten en controles, rij- en rusttijden, wetgeving

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Wet en regelgeving omtrent de digitale tachograaf, Introductie digitale tachograaf, Verschillende tachograafkaarten, Bediening en functies digitale tachograaf, Arbeidstijdenwet en arbeidstijdenbesluit vervoer

Kosten: € 125,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, bewijs van deelname, exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!