Chauffeursdag

De chauffeursdag is een programma met het hoofdthema veiligheid, dat grotendeels naar keuze. kan worden samengesteld voor grote groepen.

Voor wie

Chauffeurs, hun werkgevers en niet-rijdende medewerkers.

Resultaat

De chauffeur rijdt defensiever dan voorheen en is zich bewust van de risicovolle situaties die hij. tijdens verkeersdeelname, laden en lossen, (zijn dagelijkse activiteiten) tegenkomt. De chauffeur is zich bewuster van omgang met klanten, collega’s, etc. en kan de elementaire communicatietechnieken hanteren.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Theorie: Verkeerswetgeving, Digitale tachograaf, Schadeformulier, Beroepshouding, Praktijk: Manoeuvreren, Spiegelafstelling en zit- en stuurhouding

Kosten: € 125,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, bewijs van deelname, exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!