Chauffeur/medewerker bederfelijke goederen (HACCP)

Het vervoeren en opslaan van bederfelijke goederen is aan strenge regels en wetten gebonden zodat de gezondheid van de consument niet in gevaar komt en de goederen zo lang mogelijk bewaard blijven. Daarnaast zijn er ook wetten en regels ter bescherming van werknemers die met bederfelijke goederen werken. Het is belangrijk dat chauffeurs en warehousemedewerkers die werken met bederfelijke goederen op de hoogte zijn van de eisen waar aan voldaan moet worden.

Voor wie

Chauffeurs en warehousemedewerkers, die tijdens hun werk te maken krijgen met bederfelijke goederen.

Resultaat

Deelnemers leren de verschillende behandelingswijzen van bederfelijke goederen en zijn zich meer bewust van de veiligheidsaspecten van het werken met bederfelijke goederen.

Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

Inhoud van de cursus

Veiligheid en hygiëne, Controleren van installaties, General Food Law, Soorten bederfelijke goederen, Laden en lossen van bederfelijke goederen, Conditioneren van de opslagruimten

Kosten: € 125,00 p.p. (excl. BTW)

€ 1.564,00 per groep (max 20). De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
Vraag naar de mogelijkheden
Tijd:
1 dag (7 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!