ADR Basis + Tank behalen

Het ADR-certificaat is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen als stukgoed vervoeren boven de 1000 punten regeling 1.1.3.6.

Voor wie

Chauffeurs die gevaarlijke stoffen als stukgoed willen vervoeren en die een ADR-certificaat willen behalen of verlengen met eventuele uitbreiding van Tank of Klasse 1 en/of 7.

Resultaat

Deelnemers leren de belangrijkste wettelijke bepalingen van het vervoer gevaarlijke stoffen over de weg en van het ADR/VLG en zijn in staat deze toe te passen.

Examen

Na afloop wordt een examen afgenomen door CCV op een externe locatie. Het examen mag pas worden afgelegd als alle lessen gevolgd zijn. Het examen bestaat uit een schriftelijke en mondelinge toets. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het ADR-certificaat uitgereikt. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Inhoud van de cursus

Wettelijke voorschriften, Eigenschappen van gevaarlijke stoffen, Gevarenklassen van stoffen, Eisen aan voertuigen en uitrusting, Regels voor het vervoer, laden en lossen, Documenten bij het vervoer, Persoonlijke beschermingsmiddelen, Praktijk, Maatregelen bij een ongeval/incident, Eerste hulp

Kosten: € 469,00 p.p. (excl. BTW)

De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 20,00 p.p.p.d.

SOOB subsidie:
SOOB van toepassing, teruggave van € 110,- mogelijk.
Tijd:
4 dagen (21 uur code 95)

Vragen over deze opleiding of wilt u deze graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Neem contact op met uw Logistic Force vestiging of gebruik de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. We bespreken maar al te graag de mogelijkheden!