Vervoer jij als chauffeur gevaarlijke stoffen als stukgoed? Dan is het ADR-certificaat verplicht. Met de opleiding 'ADR Basis' van Thinq Academy is jouw kennis volledig up to date.

< Terug naar het opleidingen overzicht

Beschrijving

Het ADR-certificaat is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen als stukgoed vervoeren boven de 1000-punten regeling 1.1.3.6.

Voor wie

Chauffeurs die gevaarlijke stoffen als stukgoed willen vervoeren en die een ADR-certificaat willen behalen of verlengen met eventuele uitbreiding van Tank of Klasse 1 en/of 7.

Resultaat

Deelnemers leren de belangrijkste wettelijke bepalingen van het vervoer gevaarlijke stoffen over de weg en van het ADR/VLG en zijn in staat deze toe te passen.

Inhoud

Wettelijke voorschriften, eigenschappen van gevaarlijke stoffen, gevarenklassen van stoffen, eisen aan voertuigen en uitrusting, regels voor het vervoer, laden en lossen, documenten bij het vervoer, persoonlijke beschermingsmiddelen, praktijk, maatregelen bij een ongeval/incident, eerste hulp.

Na afloop wordt een examen afgenomen door CCV op een externe locatie. Het examen mag pas worden afgelegd als alle lessen gevolgd zijn. Het examen bestaat uit een schriftelijke toets. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het ADR-certificaat uitgereikt. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.LET OP! de deelname en examen kosten voor deze opleiding bedragen €97 euro.

Code 95: 14 uur

Volg ook deze opleiding en schrijf je vandaag nog in!

Kosten

€ 341.00 p.p. (excl. BTW)


Deel deze opleiding


Kom in de stemming!


Wilt u deze cursus graag exclusief aanbieden aan uw personeel?

Samen met u kunnen we een opleiding op maat aanbieden.

Priya Parshadi
Priya Parshadi
Logistic Force opleidingen

"De opleiding van de academie van Logistic Force is voor mij de opstap naar mijn nieuwe functie geweest!"

Ray

Kosten € 341.00 p.p. (excl. BTW)

Deze prijs is exclusief eventuele examenkosten, trainingsmaterialen, BTW en CCV registratiekosten van € 22,50 p.p.p.d.

Soob subsidie:

SOOB van toepassing teruggave van € 200 mogelijk.

Tijd:

3-daags (24 uur waarvan 14 code 95)


Cursus data

ADR Basis

  • Geen cursus data gevonden.

Bekijk agenda »