Klaar met wéér een jaar hetzelfde riedeltje?

Wanneer je naar buiten kijkt is het overduidelijk: de zomer van 2022 is voorbij! En met de zomervakantie achter ons, maken wij ons op voor een nieuw werkjaar. Een typisch moment van bezinning: zit je nog wel op de juiste plek? Of zit je jezelf soms toch te ergeren aan je werk of werkgever? Tijd voor verandering!

IN 3 STAPPEN EEN TOFFE NIEUWE BAAN?

Bij een nieuw (werk)jaar horen goede voornemens. Over het algemeen gaan deze voornemens over gezonder eten, meer bewegen of stoppen met roken. Maar na 2 weken doodongelukkig en met een flinke dosis tegenzin hardlopen of nicotine-pleisters plakken, bezwijken de meesten. Tóch te hoog gegrepen!

De hoogste tijd voor een goed voornemen dat wél haalbaar is; een toffe nieuwe baan! En met 17 vestigingen door heel Nederland heeft Logistic Force altijd wel een passende baan voor jou. Lees snel verder voor een aantal voorbeelden van te gekke profielen.

Waarom het gras bij ons wél groener is

Begeleiding van jouw loopbaan, waar wil je heen? Begeleiding van jouw loopbaan, waar wil je heen?
Dezelfde beloning als vaste collega's, met keuzevrijheid in werkgever Dezelfde beloning als vaste collega's, met keuzevrijheid in werkgever
Meer dan een baan, ook mogelijkheid tot opleidingen Meer dan een baan, ook mogelijkheid tot opleidingen
met 20 vestigingen altijd een betere baan in de buurt met 20 vestigingen altijd een betere baan in de buurt

Keuzestress

Hoe ziet jouw ideale job eruit?

Logistiek medewerker

Logistiek medewerker

Ben jij een pietje precies? Moet alles gewoon altijd kloppen voor jou? Dan kun jij kiezen uit interessante banen binnen de logistiek. 

Bekijk het gehele profiel hier »

Distributiechauffeur C/CE

Distributiechauffeur C/CE

Wil jij werken bij een werkgever waar nog ‘gewoon’ tijd is voor persoonlijke aandacht en waar jouw chauffeurservaring op waarde wordt geschat? Kijk niet verder, wij hebben de baan voor jou! Je zult er geen spijt van krijgen.

Bekijk het gehele profiel hier »

Hef-/reachtruckchauffeur

Hef-/reachtruckchauffeur

Vind jij het leuk om rijden en maak je indruk met je stuurkwaliteiten? Dan is een baan als hef-/reachtruckchauffeur zeker iets voor jou!

Bekijk het gehele profiel hier »

Bijrijder

Bijrijder

Ben je graag onderweg, maar zit je liever niet achter het stuur van de vrachtwagen? Kijk dan eens naar onze vacatures als bijrijder. 

Bekijk het gehele profiel hier »

Daar doen we het voor!

Bij Logistic Force geloven wij in krachtige mensen, dat ben jij. We zijn dus vooral benieuwd waar jij heen wilt, wat jouw wensen zijn en hoe jouw droom-baan eruit ziet. Heb jij de droom om vast in dienst te komen bij 1 van onze opdrachtgevers? Dan gaan we aan de slag om juist dat waar te maken. Een échte win-win voor iedere partij!

Ben je eruit welk profiel bij jou past?

Schrijf je direct in! »

Vragen?

Ook dan is het verstandig om je gegevens achter te laten, dan nemen wij contact met je op en kunnen we alles doorspreken met je. Én dan heb je natuurlijk in 1 keer de juiste persoon aan de lijn, wel zo handig!

Ik wil graag meer informatie

Onze collega's werken o.a. voor:

CB Cementbouw
Plieger
Action
FreightNed
Udea
Seaborne Group
Neelevat
Buuron
E van Wijk
Albert Keijzer
Rietveld
Frigo Breda
A.G. van Geffen
Rien Boom
Penske
Buchner Transport
Simon Loos