Kunnen wij jou met een kwart miljoen op pad sturen?

Dan zijn wij op zoek naar transporttalent zoals jij! Naast veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg je een goed startsalaris. Denk jij er aan om chauffeur te worden, maar weet je niet goed wat je te wachten staat?
Lees dan verder en check de checklist!

Hoe werkt het?

Allereerst moet je natuurlijk worden opgeleid tot beroepschauffeur. Je leert onder toezicht van een kundige docent alle kneepjes van het vak. De opleiding duurt 5 tot 9 maanden, waarna je volledig bevoegd bent een vrachtwagen te besturen.

Moet je dit dan helemaal zelf betalen? Nee.

Op financieel gebied komen we elkaar tegemoet! Chauffeurs zijn van landsbelang en jij gaat dat samen met Logistic Force oplossen.

En daarna?

Natuurlijk haal jij de opleiding met vlag en wimpel! Na het behalen van de opleiding krijg je een jaarcontract en ga je aan de slag voor een opdrachtgever van Logistic Force. We hebben altijd leuke chauffeursbanen beschikbaar. Uiteraard bepalen we samen binnen welke branche van de transport je aan de slag gaat, zoals de horeca, betonmixer, supermarkt bevoorrading of veevoeder. Zo kun je makkelijk kennis maken met de complete transportwereld!

Check, check, dubbelcheck!

Ben jij degene die wij zoeken?!

  • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.
  • Je beschikt al minimaal 1 jaar over het B rijbewijs of bent zelfs al in het bezit van rijbewijs C!
  • Je hebt eigen vervoer om op het werk te komen. (auto of motor)
  • Je vindt het leuk om minimaal 32 uur per week de armen uit de mouwen te steken als chauffeur binnen verschillende branches van de transport.
  • Jij hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Is er een collega ziek naar huis gegaan en daardoor een vracht achtergebleven? Jij kijkt hoe je kunt helpen en rijdt mogelijk zelf deze vracht nog even weg. No problemo!
En? Alles af kunnen vinken? Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op! En? Alles af kunnen vinken? Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

We doen het samen!

En die samenwerking stopt natuurlijk niet wanneer jij je rijbewijs in de pocket hebt! Ook daarna kijken we samen wat het beste bij jou past, wat heb je nodig? Extra opleidingen of vrije dagen bijvoorbeeld? Jij bepaalt je eigen toekomst en wij helpen hier graag aan mee.

Ben je overtuigd en klaar voor die grote auto?

Schrijf je direct in! »

Vragen?

Ook dan is het verstandig om je gegevens achter te laten. Wij nemen contact met je op, zodat we alles kunnen doorspreken met je. √Čn dan heb je natuurlijk in 1 keer de juiste persoon aan de lijn, wel zo handig!

Ik wil graag meer informatie

Onze collega's werken o.a. voor:

E van Wijk
Buchner Transport
Neelevat
Simon Loos
FreightNed
Penske
Udea
CB Cementbouw
Seaborne Group
Action
Rietveld
Plieger
Buuron
A.G. van Geffen
Frigo Breda
Albert Keijzer
Rien Boom