Meer dan 22 jaar ervaring in de bussector

Al duizenden chauffeurs aan werk geholpen. Wij krijgen er een kick van om mensen aan een leuke baan te helpen. Wil jij trots zijn op je werk? Onderdeel zijn van prachtige verhalen en elke dag lekker onderweg zijn?

Wij bieden kansen aan iedereen

Bij ons vind je interessante functies in het Openbaar Vervoer, Evenementenvervoer (zoals naar Formule 1 in Zandvoort of Concert at Sea) of het besloten vervoer. Bovendien kun je rekenen op interessante arbeidsvoorwaarden. Jij bent die buschauffeur met net dat beetje méér. Je hebt voldoende levenservaring, dus jij laat je niet zomaar gek maken.  Je voelt precies aan wanneer een reiziger behoefte heeft aan stilte of juist een vrolijke noot

Chauffeuse voor bus

Uitzendwerk is vandaag de dag echt een opstap in je loopbaan

Wij regelen jouw betere baan en ook de opleiding als je die nodig hebt. Logistic Force heeft beide diensten onder 1 dak georganiseerd. Toekomstige buschauffeurs krijgen meteen na hun werving een betaalde opleiding en als alles goed gaat een vaste aanstelling. Bijkomend voordeel voor jouw is het grote aantal opdrachtgevers waarmee wij samenwerken. Wat ligt jou het beste? Vaste of flexibele werktijden? Met onze jarenlange ervaring houden we altijd rekening met jouw wensen.

Vrouw stapt in bus

Maak van Logistic Force jouw volgende bestemming

  • Als aspirant chauffeur kun je alle kanten op
  • Werk waar jij blij van wordt
  • Begeleiding in je loopbaanpad
  • Goede arbeidsvoorwaarden, geen dag is hetzelfde
  • Ervaring opdoen in verschillende branches

Op zoek naar een opleiding tot buschauffeur? Klik HIER voor onze rijbewijs D(E) opleidingen.

Bus bij bushalte
Gefilterd op:

Filters

Type

Hoeveel uur?

Certificaat

Rijbewijs

Opleidingsniveau