Samen sterk uit Corona-tijd!

De markt trekt weer aan, de ondernemers onder ons kruipen langzaam weer uit hun schulp, we durven langzaam aan weer te gaan ondernemen. En dat vinden we mooi om te zien! Ook in deze tijd staat Logistic Force namelijk voor je klaar met flexibele arbeid om jouw onderneming te helpen weer op volle kracht te komen!


COVID-19 heeft de afgelopen maanden een enorme impact gehad op het bedrijfsleven, misschien dat je zelf ook een aantal medewerkers naar huis hebt moeten sturen omdat er (tijdelijk) geen werk voor ze was, dat zijn geen leuke dingen en die hoop je ook eigenlijk nooit te hoeven doen! Toch werden we er vrijwel allemaal mee geconfronteerd.

Gelukkig lijkt er licht aan de horizon, het aantal besmettingen stabiliseert, scholen zijn weer open en de horeca mag vanaf 1 juni zelfs weer voorzichtig haar deuren openen. Corona heeft een grote invloed op onze samenleving, een anderhalve-meter-samenleving lijkt voorlopig in ieder geval de standaard. En zo zijn er ook in de uitzendwereld maatregelen genomen om veilig door te kunnen met het leveren van flexibele arbeid. Verschillende werknemers-organisaties hebben in samenwerking met de branche-organisaties ABU/NBBU en het Doorzaam-fonds een protocol "Samen veilig doorwerken in de uitzendbranche" opgesteld. Dit protocol (onderaan dit item te vinden) in combinatie met de voorschriften vanuit het RIVM geven uitzendorganisaties als Logistic Force weer het vertrouwen om het bedrijfsleven te ontzorgen in de flexibele schil.

Een crisis als deze laat eigenlijk wel de waarde van flexibele arbeid zien, er zijn gewoon dingen in het leven waar je weinig tot geen invloed op kunt hebben. Dan is het fijn als je flexibel bent in je bezetting. Ook voor een herstart/wederopbouw die voor ons ligt is flexibele arbeid een goede oplossing, opschalen is relatief makkelijk en de risico's laag. Vooral dat laatste is iets dat we door deze crisis zijn gaan waarderen.

Benieuwd wat Logistic Force voor jouw organisatie kan betekenen? We bespreken de mogelijkheden maar al te graag vrijblijvend een keertje, uiteraard op veilige afstand! Neem gerust even contact op met jouw contactpersoon bij Logistic Force of een vestiging bij jou in de buurt. Die vind je hier.

Laten we er SAMEN weer iets moois van gaan maken, wij hebben er in ieder geval zin in!

Protocol Samen veilig doorwerken in de uitzendbranche