Nieuwe website, Steven Brunswijk tot uw dienst!

Dat er een nieuwe website nodig was? Daar was Steven vrij duidelijk in! Die gloednieuwe website is ondertussen live, sterker nog: je zit nu op die nieuwe flitsende high-tech website! Maar Steven vond het niet genoeg... sollicitanten een simpel mailtje sturen met "Bedankt voor je sollicitatie" kan écht niet meer! Check de video voor zijn ongezouten reactie!Steven trok het zich persoonlijk aan dat er toch wel een feestje gevierd mag worden wanneer je net een "live-changing" sollicitatie de deur uit hebt gedaan?! Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn nadat je bij de Force gesolliciteerd hebt en dat is zeker niet niks! Met de nieuwe website hebben we er dus ook een persoonlijke sollicitatie assistent bij, Steven begeleidt jou door het proces en zorgt samen met de collega's op de Logistic Force vestigingen voor Jouw Betere Baan!

Benieuwd hoe Steven jouw door het proces meeneemt? Er is maar 1 manier om daar achter te komen: Solliciteren op één van de toffe jobs die wij op dit moment aanbieden! 

KIJK SNEL OF ER IETS VOOR JOU BIJ ZIT!

Of je nu chauffeur bent, orderpicker, koerier of alleen al geïnteresseerd in de transport & logistiek: Wij hebben dé baan voor jou, vanaf nu dus in een nieuw jasje te vinden op de website mét Steven als sollicitatie-coach! Ervaar het zelf!