Logistic Force verlengt sponsorcontract Willem-II

Logistic Force heeft het contract als shirtsponsor voor het uitshirt van Willem II met één seizoen verlengd. Als gevolg daarvan prijkt het logo van Logistic Force ook in het seizoen 2021-2022 op de achterzijde van het uitshirt van de Tricolores. 

Foto: Toin Damen

Zichtbaarheid
‘Het is een mooie stap om er een derde jaar als shirtsponsor aan vast te plakken, zeker met het oog op het prachtige 125-jarig jubileum. De zichtbaarheid op het shirt van Willem II heeft de afgelopen anderhalf seizoen op een krachtige manier bijgedragen aan de landelijke naamsbekendheid van Logistic Force. Mooi dat we deze samenwerking juist nu, samen continueren met een extra seizoen’, zegt Geert van der Werf van Logistic Force.

Topsponsor
Martin van Geel: ‘Het is geweldig om te zien dat Logistic Force nu al aangeeft ons volgend seizoen als een van de topsponsors te blijven steunen. In ons jubileumjaar zullen zij op de achterzijde van ons prachtige en heel bijzondere uitshirt staan. Daaruit blijkt het vertrouwen in de club en in een succesvolle samenwerking en daarvoor zijn we Patrick Villevoye, Geert en hun team zeer erkentelijk. De afgelopen jaren is er met elkaar al zeer goed samengewerkt en die lijn zetten we graag door de komende jaren.’