Logistic Force Academy en Thinq Training slaan de handen inéén

Op 1 januari 2020 slaan Logistic Force Academy en THINQ Training de handen inéén. Met de overname door Logistic Force Academy ontstaat één van de grootste opleiders in de transport en logistiek in Nederland.

“Een prachtige stap waarmee we het service level en het productportfolio voor onze klanten aanzienlijk kunnen vergroten”, aldus Martin van Dijk, algemeen directeur Logistic Force Group. “Logistic Force gelooft in krachtige mensen en scholing vervult hier in toenemende mate een sleutelrol in. Deze overname sluit hierop aan”, aldus van Dijk. 

Florent Claassen (aandeelhouder) vult aan: “De vraag naar kwalitatief en goed geschoold of omgeschoold personeel neemt de komende jaren alleen maar toe. Met deze overname ontstaat een krachtige combinatie met landelijke dekking waarmee we scherper in staat zijn om de sector te voorzien in de toekomstige opleidingsbehoeften”. 

Beide merken blijven vanaf 1 januari 2020 opereren onder de eigen naam.  

Over Logistic Force Academy
Logistic Force Academy is onderdeel van de Logistic Force Group en is met 20 theorie locaties en 3 praktijkhallen in Nederland actief. Jaarlijks volgen meer dan 10.000 vakmannen en vrouwen opleidingen voor o.a. nascholing code 95, intern transport, groot rijbewijs.  

Over THINQ Training
THINQ Training is een opleidingsinstituut voor transport en logistiek dat sinds 2011 vakopleidingen aanbiedt voor transportbedrijven, warehouses en logistieke organisaties vanuit 12 opleidingslocaties in Nederland.  Thinq Training heeft de focus op het ontzorgen van zijn logistieke klanten op het gebied van opleidingen. Maatwerk is daarbij de standaard.