Logistic Force Academy (veilig) weer UP & Running!

Fijn! Logistic Force Academy veilig weer UP & Running! Het CBR- heeft per 25 mei de halvering van het aantal deelnemers opgeschort voor de nascholing code 95. Vanzelfsprekend is de anderhalve meter maatregel nog wel van kracht en hanteren we hierin de richtlijnen van het RIVM. We zijn weer van start!


Het zal geen verassing zijn dat de Corona-crisis ook impact heeft gehad op de opleidingen die we verzorgen. We willen verantwoord opleiden en de veiligheid en gezondheid van onze cursisten en medewerkers staan vanzelfsprekend voorop. Gelukkig gaat het de goede kant op en zien we de versoepeling vanuit de overheid ook terug in de maatregelen vanuit het CBR. Er worden weer examens afgenomen en sinds 25 mei is de maatregel van het CBR (halvering van de groepsgrootte voor nascholing code 95) opgeheven.

Vanzelfsprekend zijn de richtlijnen van het RIVM wél van kracht. Wat betekent dit concreet? 

  • Dat onze opleidingslocaties zijn ingericht conform de anderhalve meter richtlijn;
  • Dat de opleidingen die we verzorgen ook inhoudelijk voldoen aan de anderhalve meter maatregel;
  • Dat de praktijk rijlessen tot nader orde 1 op 1 gegeven worden zodat we ook in de leswagens de anderhalve meter borgen. 

We zijn dus veilig weer back in business en staan voor je klaar!  

Heb je nog vragen over onze opleidingen en of de maatregelen? Check het bij jouw Logistic Force contactpersoon of neem contact op via info@lfacademy.nl / 013 - 571 30 65. Tot snel!