Eén van de Code 95 opleidingen is BHV (EHBO). Deze opleiding is speciaal gericht op BHV in het transport. Leer en oefen op realistische wijze hulp te verlenen. Je krijgt veel voorkomende casussen vanuit de logistieke wereld en je wordt getraind als bedrijfshulpverlener. Wil je leren op locatie? Dan is er altijd een opleiding bij jou in de buurt. Met onze 20 vestigingen zitten wij door heel Nederland. Liever een BHV-cursus incompany inkopen? Ook dat is mogelijk. Met ons docententeam uit het werkveld hebben wij altijd de juiste professionals beschikbaar voor jou. Voor de cursus BHV ben je bij de academie van Logistic Force opleidingen aan het juiste adres. 


BHV-cursus bij Logistic Force

Leren van de mensen uit het werkveld, dat is de kracht van Logistic Force opleidingen . Binnen de opleiding BHV ga je voornamelijk aan de slag met bedrijfshulpverlening, alarmering, ontruiming, branden blussen, brandwonden en levensreddende handelingen in de praktijk. Onze instructeurs weten precies wat er speelt, want ze komen zelf uit het logistieke werkveld. Zo worden er realistische situaties nagebootst en komen verschillende herkenbare voorbeelden aan bod.

Bedrijfshulpverlener BHV

Herhalingscursus nodig van bedrijfshulpverlener BHV? Ook dat kun je bij ons doen. BHV is een onderdeel van Code 95. De BHV cursus telt 7 uur aan nascholing. Met het behalen van het certificaat hebben we al veel organisaties geholpen bij de bedrijfsveiligheid. Wij verzorgen onze op maat gemaakte BHV (herhalings-) cursussen op onze locaties door heel Nederland. Bekijk snel waar jij terecht kunt om de cursus te volgen. 

Opleidingoverzicht

Bekijk alle ​BHV Opleidingen.

ga naar overzicht »